När stoltheten inte riktigt räcker till

För ett par månader sedan valde jag att lägga mina besparingar på att köpa ett relativt nedgånget hus, då min dröm alltid har varit att renovera ett hus helt på egen hand. Valet föll på en trevlig liten byggnad strax utanför Kungsbacka där jag växte upp som barn, och till en början gick det bra med att fräscha till väggarna med ett par läckra tapeter, samt att byta listerna runtomkring i vardagsrummet. Den positiva känslan, samt min egen stolthet, fick sig dock en liten törn när jag på riktigt lade märke till hur nedgånget taket var, och jag fick till slut ta beslutet om att svälja min egen stolthet och anlita en byggfirma här i Kungsbacka för att reparera taket istället.

Jag valde att förlita mig på de recensioner jag fann online, och i det här fallet snöade jag inom kort in mig på Näset Tak AB, vilket är en byggfirma i Kungsbacka som specialiserar sig specifikt på tak, och jag tog inom kort kontakt med dem via telefon för att reda ut det finstilta. Personalen bemötte mig på ett professionellt sätt, och vi planerade in ett möte veckan därpå.

Mötet gick som smort, och snickarna började inom kort med att ta sig an arbetet som sådant. Utöver faktumet att de gjorde ett riktigt bra jobb var hantverkarna även väldigt trevliga, och efter ett par dagars socialiserande planerade vi in att ses på en lokal krog inne i Kungsbacka när deras arbetsvecka tagit slut. Allt som allt blev taket lagat, och jag fick även två nya vänner på köpet. Jag tror inte att jag skulle ha kunnat bli nöjdare, och jag lade även märke till hur de arbeta så att jag framöver kanske klarar av att reparera ett tak på egen hand.