Tankar kring arbetet som hyresvärd

I egenskap av att arbeta som en privatägd hyresvärd vet jag med mig redan från början att det kan komma att dyka upp ett och annat renoveringsuppdrag. I värsta fall kan det dock komma att krävas att man river ett helt hus ifall det inte går att rädda, och i det fallet har jag en backupplan redan från start. Då mina hyreshus finns i Solna har jag ett avtal med ett lokalt företag vid namn Fresta Konsult & Bygg, vilket är ett företag som erbjuder prefabmontage i Solna.

Än så länge har jag endast behöva använda mig av deras tjänster en gång, vilket var när det nyaste huset i min förening byggdes från grunden upp. Fresta Konsult & Bygg hjälpte mig då med att rigga upp grundstommen av huset, och jag blev ordentligt imponerad av deras punktlighet samt professionalitet. Huset står sig idag som ett av de bästa jag äger, och jag ser fram emot att anlita deras tjänster igen framöver när nöden kallar. Mina hyresgäster är även de riktigt nöjda, och det har vid flera tillfällen tagits upp hur stabilt och gediget huset känns, vilket jag blir glad av att höra.

För att poängtera så är hyresmarknaden en oerhört konkurrenskraftig sådan, vilket endast förstärker nödvändigheten av att ingå i ett samarbete likt det jag har med Fresta Konsult & Bygg i Solna. Utan backupplaner som den jag nämnt ovan kan det vardagliga arbetet bli bra mycket mer utmanande och svårlösligt. Med det sagt tackar jag för mig idag, och önskar alla mina läsare lycka till!